2015-11-18 00:16:06• hírek • Blikk.hu

Semmi pénzért nem menne vissza Hongkongba Wolf Kati

Élvezi magyarországi élete minden percét Wolf Kati. A Sztárban sztár legutóbbi kiesője nagyon hálás a sorsnak, hogy újra itthon élhet.

Az énekesnő egy évet töltött családjával Hongkongban, ám amellett, hogy volt ideje pihenni és sokat együtt lenni a lányaival, az ottani élethez, saját bevallása szerint egyszerűen nem volt elég kemény.

– Tudtam, hogy nem tudok beilleszkedni. Hiába csinálod meg a saját szokásaidat a négy fal között, kint neked kell az ő szokásaikhoz alkalmazkodni. Nekem pedig ez nem ment. Akinek pedig nem megy, annak haza kell jönni, mert ha nem, abba bele fog hülyülni. Egy ilyen változáshoz nagyon keménynek és nagyon lazának kell lenni egyszerre, és én ehhez nem voltam elég kemény – vallotta be Kati, aki elárulta: ő az a szülő, aki azonnal nagyon parázik, ha úgy gondolja, a gyerekeivel valami baj van, betegek, vagy nincsenek jól. Ez ráadásul egy teljesen idegen kultúrában, az itthoni védőburok nélkül, a félelem többszörösére nőtt. Főleg azok után, hogy először el kellett menni a piacra vásárolni.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: